Hatay Valiliği ile AHBAP Derneği arasında, Hassa ilçesi Dervişpaşa Mahallesi’nde inşa edilecek Gençlik Merkezi Yapım Protokolü imzalandı.
Hatay Valiliği’nde gerçekleşen protokol törenine Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Vali Yardımcısı Hasan Meşeli ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz katıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat ve sonrasında yaşanan depremlerin ardından Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için AHBAP Derneği’nin büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Vali Masatlı, Haluk Levent ve ekibine eğitim, sosyal destek ve altyapı alanlarında sundukları katkılar nedeniyle teşekkür etti.
AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent ise yaptığı açıklamada, deprem felaketinin ardından Hatay’da birçok projeye destek verdiklerini ve gençlerin geleceğine yatırım yapmanın en önemli önceliklerinden biri olduğunu vurguladı. Levent, “Bu gençlik merkezi, sadece bir bina değil, gençlerimizin kendilerini geliştirebileceği, sosyalleşebileceği ve geleceğe umutla bakabileceği bir alan olacak” dedi.