Cumartesi, Temmuz 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAhmet Taş plaket ödülü dağıttı

Ahmet Taş plaket ödülü dağıttı

Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bugüne kadar yapmış olduğu yardımlarda kendilerine destek olan kişi, kurum ve kuruluşlara plaket takdim etti.
6 Şubat depreminden bu yana ihtiyaç sahibi ailelere yarım ederek ellerini ailelerden çekmeyen Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş, Volkan Pehlivan ve yönetim kurulu, maddi manevi katkıda bulanan kişiler de unutmayarak plaketle onurlandırdı.
Başkan Ahmet Taş ve yönetimi Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’a İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’a Dönerci Süleyman Usta sahibi Süleyman Bodur’a Avukat Önder Kırılmış’a İş İnsanı Oğuz Akkaya’ ya İstikbal Uygunlar Sahibi Sabahattin Uygun’a Stüdyo Murat Sahibi Murat Söylemez’e plaket verdi.
Başkan Ahmet Taş’a teşekkür eden iş insanları, bu yardımların çok anlamlı olduğunu ifade ederek, bundan sonra da imkanlarınca katkıda bulunacaklarını ifade ettiler.
Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş ise ihtiyaç sahibi aileler için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, katkıda bulunanlara yürekten teşekkür etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER