Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay“Ailelerin Feryadı Dinmiyor”

“Ailelerin Feryadı Dinmiyor”

Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınları Dayanışma Derneği yine yetkililere seslenerek “Ailelerin Feryadı Dinmiyor” serzenişinde bulundular.

Asrın felaketinin üzerinden yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen yetkililerin bu duruma kulak tıkaması, kayıp yakınlarını isyan aşamasına getirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu başkanı Selahattin Kaban şu ifadelere yer verdi:

Aileler Kayıplarından gelecek bir haber umuduyla gece gündüz umut bekleyişi içerisindeler. Kayıp Yakınları; kapı kapı, sokak sokak yakınlarımı bulurum umuduyla İl, ilçe, köy demeden dolaşıyorlar. Yaşanılan bu acının tarifi olmaz. Yetkililerin bu duruma bir an önce el atmasını istiyoruz! Bu acının giderilmesi için 600 Milletvekilimizin Araştırma Komisyonu’nun kurulmasında mutabık kalmasının yapılacak araştırmalarda çözümler üreteceği Kanaat’ındayız. Her gün göz yaşı döken neneler, dedeler, anneler, babalar, ablalar, abiler ve çocuklar var. Ailelerimiz dayanılmaz acılar içindeler. Ailelerimiz Komisyonun kurulmasını ve yapılacak güç birliğiyle yakınlarına bir an önce hızlı bir şekilde kavuşturulmak istiyorlar. Dayanacak güçleri kalmadı, isyan aşamasına geldiler.

Deprem Mağdurları Ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği olarak kayıp ailelerinin sesi olmak için bizler, tüm kayıplarımızın ve deprem mağdurların yanında olacağız ve  her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz. Sadece bu konuda yetkilerin sesimizi duymasını ve kayıp yakını ailelerin seslerine kulak verip isteklerini yerine getirmelerini istiyoruz.

Haber: Erdal YILMAZÇELİK

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER