Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK PARTİ HATAY’I DİNLEYECEK

AK PARTİ HATAY’I DİNLEYECEK

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Sosyal politikalarda gönül adımları” projesinin 20’nci durağı Hatay olacak. 1 Mart Perşembe günü Hatay’da düzenlenecek çalıştayda, AK Parti yönetimi, Hataylı kanaat önderleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Konuyla ilgili AK Parti Hatay İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak, Türkiye’nin her yerindeki sosyal politikalar alanındaki yerel çalışmaları ve etkinliğini milletimizden dinlemek adına, sosyal politikalarda gönül adamları projesini başlatarak kutlu yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. Söz konusu projemizle daha güçlü sosyal politikaların uygulanması, illerimizin gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Bu çerçevede vatandaşlarımızla bir araya gelerek, kazanımlarımızı değerlendirmek, uygulamaları yerinde görmek, mevcut durumun tespitini milletimizle istişare etmek öncelikli konularımız arasındadır. ‘Sosyal politikalarda gönül adımlarının’ 20’nci durağı Hatay olacak. 1 Mart’ta şehrimizin kanaat önderleri, akademisyenleri, STK temsilcileri ve çeşitli heyetler, ‘Sosyal politikalarda gönül adımları, Hatay’ı dinliyor’ adlı çalıştayda, vatandaşların sorun, talep, görüş ve önerilerini birebir kendilerinden dinleyeceğiz. Çalışmaların bilimsel ve analiz ve raporlanmalarını yaparak şehrimizi kalkındırmanın yolu bizzat Hatay’da aranacak” denildi.

ÖZNUR ÇALIK BAŞKANLIK EDECEK

Hatay’daki çalışmalara AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın başkanlık edeceği vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi: “Çalıştay şeklinde yapılacak ve 1 gün sürecek program sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 bölümden oluşacak. Her bölümde farklı konuların istişare edileceği, yuvarlak masalarda Hatay konuşulacak. Tartışma sonrasında her masanın moderatörleri elde edilen bulgularla kısa bir sunum gerçekleştirecek. Sunumların ardından bilimsel veriler toplanacak, programın ikinci bölümünde ise, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın başkanlığında, Hatay’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek. Türkiye’nin 81 ilinde yapılması düşünülen Gönül Adımları projesiyle her bir vatandaşımızla gönül köprülerini kurmayı ve onların kalplerine dokunmayı şiar edindik. 1 Mart’ta Hatay halkıyla kucaklaşmayı ümit ediyor, projemizin şehrimize ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER