Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanAKP Gençlik Kolları Başkanı İstifa Etti

AKP Gençlik Kolları Başkanı İstifa Etti

AKP’nin Kırıkhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Can Soylar, bu görevinden istifa etti. Şok istifa, ilçedeki AKP’li gençler tarafından sürpriz olarak adlandırıldı.
Batuhan Can Soylar, istifasıyla ilgili değişik yorumlar yapıldığını hatırlatarak, yanlış anlamaların olmaması için istifa gerekçesini şu ana başlıklarda aktardı.
“Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un gençlere sahip çıkmayıp, hiçbir şekilde destek vermemesi, umursamaması, soğuk tavırları, önemsememesi… İlçe Başkanı ve bir takım yönetim kurulu üyelerinin ağza alınmayacak sözleri, gençlere hitabı, kötü davranışları, bu davaya gönül vermiş ve hizmet etmek isteyen gençleri hizmetçi gibi gördüler. 2023 hedeflerine yol yürürken, her zaman Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve davamızın her daim yanındayım, elimden geleni yapmaya hazırım.
İstifamın ve şu anki durumun, İş Adamı Serdar Özyurt Bey ile ilgili hiçbir alakası yoktur. Ben, siyasi bir partinin gençlik kollarını temsil etmekteyim. Partimize gelen her kim olursa olsun, ilgi ve alakayla, siyasetimizi yapmakla yükümlüyüz.
Bu duygu ve düşüncelerle görevden ayrılmış bulunmaktayım. Hakkımda konuşulan asılsız cümlelere inanılmaması konusunda tüm kamuoyuna duyurulur.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER