Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıAkyapı Big Country Projesi Göz Kamaştırıyor

Akyapı Big Country Projesi Göz Kamaştırıyor

 

Big country projesi tek katlı olan ve oldukça huzurlu bir sosyal hayatın olduğu, geniş bahçeli, havuzlu, göl ve deniz manzaralı alanda yaşam fırsatı sunar. Eğer keyiflidir ve rahat bir hayat sürmek istiyorsanız, bu proje sizi memnun edecektir. Akyapı tarafından hazırlanan bu proje oldukça geniş kapsamlıdır. Bu alan fa olimpik bir yüzme havuzu bulunur.

Ayrıca çocuklar için de bir havuz imkânı vardır. Yine sporseverler için, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, öz çalışma alanları, cafeler ve birçok önemli fırsat bulunur. Tercih ettiğiniz zaman, bu imkânların hepsinden yararlanma fırsatı bulabilirsiniz.

Big Country Villa Seçenekleri

Big country villaları ile göz kamaştırıyor. 4+1, 5+1, 6+1 gibi villa seçenekleri mevcuttur. Villalar 355,45 metrekare üzerine kurulmuştur. Tıpkı bir güneş gibi ışık saçan bu yapılar, sizi din derece memnun edecektir. Toplam da bu proje de 126 villa bulunur. Villaların hepsine farklı farklı isimler verilmiştir. 4+1 olan villalar 250, 61 metrekaredir ve bunlara Sunset ismi verilmiştir. 5+1 olan villalar ise Sunrise ismini almıştır.

Geniş bahçeler, havuz, spor ve keyif seviyorsanız, size de hitap edecektir. Çoğu insan için, manzara da çok önemli bir yere sahiptir. Akyapı projesi olan Big country göl ve deniz manzarasına sahiptir. En büyük olan 6+1 villalar, Rainbow olarak adlandırılmıştır. Oldukça büyük olan bu villalar, geniş aileler için ideal olacaktır. Eğer daha da büyük bir villa istiyorsanız, 7+1 olan ve 407 metrekare olan Starlight villaları tercih edebilirsiniz. Evlerin hepsi birbirinden güzel ve göz alıcıdır.

Konfor Ve Manzaranın Adresi

Akyapı Büyükçekmece villa projeleri bilindiği üzere ağırlıklıdır. Özellikle bölge de villalar dikkat çeker. Yeni bir proje olan Big Country’ de isminden de anlaşıldığı gibi büyük konfor ve en güzel manzaraları bulabilirsiniz. Akyapı Big Country projesi tamamen manzarası ile ön plana çıkmıştır ve hem deniz hem göl manzarası vardır. Her villa da son derece konforlu bir yaşam sürmek mümkündür.

Yine villaların kendine özel bahçesi ve havuzu bulunur. Spor sevenler, çocuklar, Sosyal yaşam isteyenler ve daha birçok kişi için, her türlü imkân ve fırsat sunulur. Özellikle çalışma alanları çok güzeldir. Dinlenmek aynı zamanda eğlenmek için her türlü fırsatı bulabilirsiniz. Son dönemlerde en çok dikkat çeken projelerden biridir.

Big Country Uygun Fiyat Fırsatları

Big Country projesi çeşitli büyüklükte yapılan villaları ile her türlü küçük ve geniş aileye hitap eder. Herkesin bütçesine uygun olarak bir villa seçeneği bulunur. Fiyatlar bütçe dostu olduğu için, herkese hitap edecek şekildedir. Rahat, konforlu, sakin ama aynı zamanda keyifli bir ortamda yaşamak isteyenlerin tercihi olan bu proje, Büyükçekmece’ nin en güzel projelerinden biridir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER