Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayAliye Kavaf: ''İktidara Talibiz''

Aliye Kavaf: ”İktidara Talibiz”

DEVA Partisi Sosyal Politikalar Başkanı ve Devlet eski Bakanı Selma Aliye Kavaf, yoğun bir saha temposu içinde çalıştıklarını ve iktidara talip olduklarını dile getirdi.

DEVA Partisi heyeti, Hatay İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Programa Hatay İl Başkanı İlker Eker, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetiminin yanı sıra Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural, Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Gezer, Deva gönüllüleri ve basın mensupları katıldı.

EKER: VATANDAŞLARIN GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN MEMNUNUM

DEVA Partisi Hatay İl Başkanı İlker Eker programın açılışında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “DEVA Partisi olarak Mavi Yelekliler projesini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve DEVA Partisi’ni umut olarak görmesi bizleri mutlu etti. DEVA Partisi Teşkilat İşleri  Başkanımız da yoğu gündemine rağmen aramıza katılacak ve programlarımıza eşlik edecektir.”

GEZER: ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM BİR FIRSATTIR

Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Gezer konuşmasında; “Bugün partimizin görevlendirmesi kapsamında Hatay’dayız. Bildiğiniz gibi ülkemiz kritik dönemlerden geçiyor. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim ülkemizin 40-50 yılını şekillendirecek bir seçim olarak değerlendiriliyor. Partili ve taraflı Cumhurbaşkanı ile ülkemiz organ yetmezliği yaşıyor. Çoklu sistem yetmezliği sorunumuz var. Ben bu vesileyle tüm Hataylıları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.Buraya gelirken Hatay’ın durumunu da yakından inceleme fırsatım oldu. Hatay’ın iyi yönetilmediğini görüyoruz. Hatay’da sosyo-ekonomik gelişmişliği yakın döneme kadar 20’lerde olan sıralamadan bugünlerde 39’lara düştüğünü görüyoruz. Hatay adeta küme düşmüştür. Hatay’ın yeniden üst lige çıkması için DEVA Partisi iktidarının şart olduğu görülüyor. DEVA Partisi Türk siyasi tarihinin en kapsamlı iktidar hazırlığını yapmıştır. Ben bu vesileyle önümüzdeki seçimlerin fırsata dönüşmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

VURAL: HERKESİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUM 

İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural ise; “İllerimizi gezerek 22 adet eylem planımızı vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Bu eylem planları vasıtasıyla ülkemizin içinde bulunduğu zor durumdan çıkacağına inanıyoruz. Bugün de Hatay’da siz değerli Hataylılarla buluşmaktan dolayı çok memnunuz. Burada gençlerimize önem veriyoruz. 13 milyon genç seçmenimiz var. Seçimin kaderini gençlerin tercihi belirleyecek. Ben partimizin belirlediği en az %20’lik genç kotası dahilinde diğer siyasi partilere de bakıldığında en genç  Genel Başkan Yardımcılarından biriyim. Ülkemizde artık değişim vakti geldiğine inanıyoruz. Ülkemiz her 20 yılda bir değişim trendine giriyor. Ben bu vesileyle herkesi partimizi daha fazla takip etmeye ve bu değişime şahitlik yapmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“YOĞUN BİR SAHA PROGRAMI YÜRÜTÜYORUZ”

Programda konuşan Devlet eski Bakanı ve DEVA Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, “Kurulduğu günden bu yana partimizi bütün Türkiye’de politikalarımızla ve kadrolarımızla tanıştırmak üzere yoğun bir saha programı yürütüyoruz. Siyaset, sahada insanlara dokunarak yapılması gereken bir iş. Sıkmadığınız el görmediğiniz göz sizin değildir. İnsanlarla duygusal iletişim kurabilmek için güvenlerini kazanmamız gerekiyor saha çalışmalarımızı bu çerçevede yürütüyoruz” dedi.

“İKTİDARA TALİBİZ”

Türkiye’de büyük bir yönetilmeme sorunu olduğunu savunan Kavaf, “Ülkenin bütün problemleri ertelenmiş, çözümsüz bir noktaya gelmiş ve tıkanmış durumda. En küçük adımı bile atma noktasında bir tek kişinin kararı söz konusu olduğunda 85 milyonluk büyük bir ülkeyi yönetemezsiniz sistem tıkanır ve şuanda bir tıkanmışlık hali var. Deva partisi, siyaset alanın daraldığı ve sistemin tıkandığı bu zeminde, tıkanıklığı aşmak için kurulmuş bir partidir”

“22 EYLEM PLANI HAZIRLADIK”

Kavaf, şu ifadelerle sözlerini sürdürdü: “Bu çerçevede iktidara talibiz, iddialıyız ve iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren bu ülkenin kaybedecek zamanın olmadığını biliyoruz. Bu nedenle pek çok konuda 22 eylem planımızı hazırladık. İktidara geldiğimiz ilk 90 dakika, 90 gün ve 365 günde neler yapacağımızı bu eylem planlarımızda deklare ettik.” Konuşmaların ardından heyet Hatay genelinde programlar gerçekleştirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER