Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelALTIN KALPLİ HEKİM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ALTIN KALPLİ HEKİM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçtiğimiz Pazar akşamı acı bir haberle sarsılan Sağlar Ailesi, pırıl pırıl bir evladını, 45 yaşındaki Dr. Serkan’ı son yolculuğuna uğurladı. O’nu için tanıyan herkes, “Altın Kalpli Hekim” tanımlaması yapardı.
Defne Armutlu Mahallesi’nde dünyaya gelen Serkan Sağlar, tıp doktoru olabilmek için ülke sınırlarını aştı, güçlüklerle mücadele ede ede bu hedefine ulaştı ve bağrından çıktığı, çocukluğunu ve gençliğini yaşadığı Antakya-Defne halkına, Özel Akdeniz ile Samandağ Devlet Hastanelerinde olmak üzere yıllarca hizmet verdi, onlarca, yüzlerce hastayı iyileştirdi.
Defne Armutlu Mahallesi’nde Mediha- Selahattin çiftinin evladı olarak 2 kardeşiyle birlikte dünyaya gelen, evli ve 1 çocuk babası olan Dr. Serkan Sağlar, son yolculuğuna uğurlanırken, büyük boy posterli fotoğrafını taşıyan babası Selahattin Sağlar gözyaşı döktü, çocuğu üzerinde büyük emeği olan, özellikle annesi Mediha Sağlar ve iki kardeşi ile yakınları ise bu büyük acıyı sinelerine çekmeye çalıştı.
Bu ölüm, Serkan Sağlar’ı tanıyan çok kişiyi üzdü, derinden sarstı. İçlerinden biri olan, okurumuz Kenan Kantarcı’nın sosyal medyada paylaştığı yazı şöyle oldu:
“Ayrılık her zaman çok acıdır. Taşınması zor, anlatılması imkansız, tarifi edilemez bir duygudur bu.
Hele hele bu ayrılık, insanların yüreğine sevgisi tığ gibi işlenmiş birine aitse, insanı alev gibi yakar, bitirir ne yazık ki!
İnsanların gönlünde güler yüzüyle, sıcaklığıyla, samimiyetiyle, yardımseverliği ile, kimsesizlerin umudu olmasıyla altından bir taht kuran sevgili kuzenimiz… Çok erkendi bu ayrılık. Daha yapacak çok işin vardı aslında. Umut olduğun insanların, sana sevgiyle bağlanan kişilerin, etrafını aydınlattığın insanların hayallerini de birlikte götürdün. Sana veda eden mesai arkadaşlarının, yakınlarının, annenin, babanın gözyaşlarındaki acılar, içlerinde ki yangın, nasıl da etrafa saçıldı bugün, anlatmak mümkün değil. Ailenin ortasına düşürdüğün sönmeyecek ateşte insanları nasıl yaktığını izah edebilmek imkansız. Senin acın anlatılmaz. Ancak bugün olduğu gibi herkes yaşar, doktorum.
Seni, herkesin kendi yüreğine gömerek yaşadığı bu acıda; Annene, babana, kardeşlerine, eşine ve oğluna sonsuz sabırlar diliyorum. Melekler yoldaşın olsun Dr.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER