Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAltınözlüler Deprem Şehitlerini Unutmadı

Altınözlüler Deprem Şehitlerini Unutmadı

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 30’uncu yıldönümü nedeniyle 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve kuruluş yıldönümü etkinliği düzenledi.

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe oda başkanları, STK Başkan ve yöneticileri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

30’uncu kuruluş yıldönümünü yaşanan acılardan dolayı buruk kutladıklarını belirten Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kuday, “30 yıldır Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak halkımıza hizmet vermeye çalıştık ve halen hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugün derneğimizin kuruluşunun 30’uncu yıldönümü. Bu yıldönümümüzü depremde kaybettiğimiz hemşerilerimiz ve yaşanan acılardan ötürü buruk bir şekilde kutluyoruz. Bugün burada 6 Şubat’ta kaybettiğimiz deprem şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutarak bir kez daha rahmetle anacağız. 6 Şubat’ta kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve yönetim kurulu olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Derneğimizin kuruluş yıldönümü etkinliğine katılım gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kuday tarafından yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER