Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAltınözü'nde Kadınlara Yönelik Kitap Okuma Etkinliği

Altınözü’nde Kadınlara Yönelik Kitap Okuma Etkinliği

Altınözü ilçesine bağlı Kansu Mahallesinde bulunan Kansu İlkokulu/Ortaokulu içinde kurulan ve kısa sürede zenginleşen Süleyman Yaşar kütüphanesinde kadınlara yönelik yeni proje başladı.

Kansu Okuyor projesinin birinci aşamasında mahallede bulunan kadınlar iki gruba ayrılarak haftanın 2 günü Süleyman Yaşar kütüphanesinde kitap okuma etkinliğine katılıyor. Kansu İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Onur Esmergil, bir ay sürecek etkinlikte daha sonra okunan kitapları tahlil edip projeyi sonlandıracaklarını söyledi. Her ay 22 farklı kadınla kitap okumayı hedefliyoruz diyen Okul Müdürü Esmergil, şu açıklamayı yaptı:

“Kansu Okuyor’ projemizin birinci aşamasında mahallemiz kadınlarını okulumuz Süleyman Yaşar kütüphanesinde misafir ettik. Bir grubumuz Salı ve Perşembe, diğer grubumuz ise Pazartesi ve Çarşamba günleri kütüphanemizde kitap okuyacaktır. Bir ay sürecek olan kitap okuma etkinliğimiz sonrasında okuduğumuz kitapları tahlil edip, projemizi sonuçlandıracağız. Diğer ay ise kütüphanemizde başka kadınları misafir etmeyi planlayarak, her ay 22 farklı kadınla kitap okumayı hedefliyoruz. Projemize yoğun ilgi gösteren Kansu Mahallesi kadınlarına ve proje koordinatörü Okul Müdür Yardımcımız Filiz Yüksek’e teşekkür ederim.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER