Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatayspor’a kaliteli oyuncular gelecek

Hatayspor’a kaliteli oyuncular gelecek

Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, transferde anlaşma sağladıkları oyuncuları imza atmadan duyurmayacaklarını söyleyerek “ Hatayspor’a çok kaliteli oyuncular gelecek” dedi

Başkan Mıstıkoğlu, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren takımı Başkan Vekili Ender Yardımcı ile birlikte ziyaret ettiklerini belirterek, “Kamp ortamını yakından görmek, Özhan Pulat hocamızla istişare etmek amacıyla geldiğimiz Erzurum’da gördüğümüz manzara bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Hocamızın ve oyuncularımızın uyum içerisinde çalışması gelecek adına bizleri umutlandırmıştır” dedi.

Transfer konusunda çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Mıstıkoğlu, “Özhan Pulat hocamızın takımda ihtiyaç duyduğu mevkilere göre oyuncularla görüşmeler yapılıyor, prensipte anlaşma sağladığımız oyuncular var ama imza atmadan açıklamak doğru değil. Çünkü talip olduğumuz oyuncular da yönelebiliyor. O yüzden taraftarlarımızın ve basınımızın affına sığınarak imza atmadan duyurmayacağız. Fakat şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; Hatayspor’a çok kaliteli oyuncular gelecek’a çok kaliteli oyuncular gelecek. Yeni sezonda hepimiz takımımızı izlerken keyif alacağız. Taraftarımız endişe etmesin yeni sezonda gurur duyacakları bir takımı izleyeceklerdir” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER