Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelANTAKYA BELEDİYESİ ALTINÇAY VE AKEVLER MAHALLELERİNDE GÖNÜL SOFRASI KURDU

ANTAKYA BELEDİYESİ ALTINÇAY VE AKEVLER MAHALLELERİNDE GÖNÜL SOFRASI KURDU

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci,95 mahallede Antakya Belediyesi Mobil Sahne ve Mobil Tır aracılığı ile organize edilen Gönül Sofrası programları kapsamında Altınçay ve AkevlerMahallerinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Antakya Belediyesi ile vatandaşların birlik, beraberlik çatısı altında “Gönül Sofrası” programlarında buluştuğu etkinlikler belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.

Altınçay, Akevler Mahallelerinde organize edilen Gönül Sofrası programına ayrıca AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları,Mahalle Muhtarları, daire müdürleri ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Altınçay Mahalle Muhtarı Ali Demir ve Akevler Mahalle Muhtarı Ali Polat, Antakya Belediyesi’nce yapılan tüm hizmetlerden dolayı Başkan Kimyeci’ye teşekkürlerini ilettiği konuşmalarında memnuniyetlerini ifade ettiler.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise,yapılan hizmetleri de aktardığı konuşmasında, “Gönül Sofrası” buluşmaları ile vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Kimyeci konuşmasında, bu buluşmalar sayesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile birebir istişareler yaptıklarını, mahallelerin eksikliklerini, vatandaşların varsa bir istek ve arzularını kayıt altına alarak çözüme kavuşturma noktasında hizmet programlarına dâhil ettiklerini vurguladı.

Başkan Kimyeci,mahallelerde gerçekleştirilen Gönül Sofrası buluşmasına katılan vatandaşlarla uzun süre sohbet etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER