Cumartesi, Aralık 13, 2025
No menu items!
Ana SayfaAntakyaAntakya’da millet lokantası dönemi

Antakya’da millet lokantası dönemi

 

Antakya Belediyesi, vatandaşlara uygun fiyatlı ve lezzetli yemek sunmak amacıyla Millet Lokantası uygulamasını başlatıyor. İlk gün menüsüyle birlikte hizmete girecek olan lokanta, halktan büyük ilgi görmesi bekleniyor.

 

 

 

Hatay’ın Antakya ilçesinde vatandaşların ekonomik şartlar altında sağlıklı ve kaliteli yemeğe ulaşabilmesini sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Millet Lokantası” projesi 16 Nisan Çarşamba günü başlıyor. Antakya Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu proje ile her gün farklı menülerle hizmet sunulacak.

 

İlk gün menüsü

 

Etli kuru fasulye

Pirinç pilavı

Salata

Ayran

Lokma tatlısı

Günlük menünün 80 TL karşılığında sunulacağı Millet Lokantası, Antakya Palladium Çarşı yanında kuruldu.

 

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha uygun fiyatlarla, sağlıklı ve ev yemeği kalitesinde yemeklere ulaşabilmesi için Millet Lokantası’nı hizmete açıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, bu uygulamayı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER