Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAracın Altından sağ cıktı

Aracın Altından sağ cıktı

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde sokakta oynayan üç yaşındaki Çocuğu fark etmeyen araç sürücüsü oyun arabası ile birlikte altına aldı. Son anda ailenin müdahalesi çocuğu ölümden kurtardı.

Modern evler mahallesinde evlerinin önünde oyuncak arabası ile oynayan üç yaşındaki kız çocuğu Devrim Şimşek özel bir şirkette çalışan Mehmet Çağlar Önder’in kullandığı arabanın altında kaldı.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre olay; sokakta arabası ile oynayan üç yaşındaki Devrim bir süre arabasının yanından ayrılarak evin etrafında oynadıktan sonra tekrar oyuncak arabasının yanına geldi. Olacaklardan habersiz kendi halinde oynarken 24 yaşındaki Mehmet Çağlar Önder araca gelip bindikten sonra önündeki çocuğu fark etmeden aracı sürdü. Aracın altında kalan çocuğun yakınları geri gitmek isteyen sürücüye koşarak engel olurken bir diğeri aracın altına atlayarak küçük kızı çıkarttı. Biranda etrafa toplananların yanı sıra araç tekrar olay yerinden ayrılmak isterken altındaki oyuncak arabadan dolayı gidemedi. Geri geri gelerek oyuncak arabanın çıkartılasından sonra araç sürücüsü aracı ile olay yerinden ayrıldı.

Üç yaşındaki kızı Devrim’i kucağına alarak mucize kurtuluşunu öperek anlatan baba Mustafa Şimşek, kendilerini evin bahçesinde olmalarından dolayı çocuğun hayatını kurtardıklarını ifade etti.

Dışarıyı da gören garajlarında otururken minik kızlarının da evin önündeki çıkmaz sokakta çocuk arabası ile oynadığını aktaran baba Şimşek “Araba üzerinden geçmiş. Biz bunun farkına önce varmadık. Gürültüleri duyduk. Araba gitmeye çalışıyordu durdurduk ve çocuğu altından çıkarttık. Görmediğini söylüyor, görmemesi mümkün değil! Burası çıkmaz sokak. Biz savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Arabanın altından çekip çıkardıkları kız çocuklarını doktora götürdüklerini de ifade eden baba Mustafa Şimşek “Çocuğun bacağında biraz sıyrık var. Dudağı patlamış. Geceyi hastanede gözlem altında geçirdik. Sürücü serbest! Yani çocuğun ölmesi mi lazım, ciddi şekilde yaralanması mı lazımdı” şeklinde tepki gösterdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER