Salı, Eylül 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzARİAD'tan eğitime destek Konseri

ARİAD’tan eğitime destek Konseri

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Eğitime Destek’ konserlerinin yedincisi Fer Diamont’ta gerçekleştirildi.

 

Eğitime Destek Projesi kapsamında Arsuz Fer Diamont’ta düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. Elde edilecek gelirle imkanı olmayan üniversite öğrencilerine burs vermeyi amaçlayan konsere birçok şirket sponsor olarak, eğitime katkı sunmak adına önemli bir adım attı.

Eğitime Destek kapsamında öğrencilere burs verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Başkan Ağır, üyelerinin hepsinin eğitim gönüllüsü olduğunu ve eğitime destek vermekten onur duyduğunu söyledi.

Fer Diamont’ta düzenlenen konsere, Kırşehir’e Vali olarak atanan Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Açık, Arsuz İş İnsanları Derneği kurucu Başkanı Av. Nadir Urcun, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Noksel Genel Müdürü ve İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Filiz Özçörekçi, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri, dernek üyeleri, konser sponsorları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konser öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren ARİAD Başkanı Adnan Ağır; “Bugün ARİAD olarak eğitime destek konserlerimizin yedincisini gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. ARİAD Olarak Misyonumuz; Bünyesindeki farklı sektörlerde ki iş insanları arasında birikim, bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek işbirliği fırsatları oluşturmak, üyelerinin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmek, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, kamuoyu önderleri ile ilişkiler geliştirerek üyelerinin bu kuruluşlarda güçlü temsil ilişkileri içerisinde olmalarına rehberlik etmek, iş dünyasının sorunlarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak, yerel, bölgesel ve ulusal konularda projeler hazırlayıp üyelerle ve ilgili kurumlarla paylaşmak ve bu projelerin gerçekleşmesinde rol oynamaktır. Sosyal projelerimizle eğitime, gençlerimize desteklerimiz devam etmektir.

ARİAD, iş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kurumsal kimliğini tamamlayarak, tasdik ettiren güçlü bir sivil toplum kuruluşudur.

Derneğimiz, kuruluşundan bugüne sizlerin o muhteşem desteği ile bu günlere gelmiştir. Bundan sonra da yine sizlerin destekleri ile yücelecektir, Sizlerin önderliğinde hedeflerimize ulaşacağız ve sizler var olduğunuz sürece derneğimiz var olacaktır. “Sen Ben Yok Biz Varız, Biz Büyük Bir Aileyiz, Birlikte Güçlüyüz’’

Konuşmamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitime dair bir sözü ile bitirmek isterim. “Eğitimdir Ki, Bir Milleti Ya Özgür, Bağımsız, Şanlı, Yüksek Bir Topluluk Halinde Yaşatır; Ya Da Esaret ve Sefalete Terk Eder.’’ Derneğimizin düzenlemiş olduğu Eğitime Destek etkinliğimize Katılımlarınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür eder, saygılar sunarım.’’ dedi.

Konuşmaların ardından eğitime destek veren sponsorlara plaket takdim edildi.

Gecenin finalinde ise Yağmur&Nıko sahneye çıkarak birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.

Yaklaşık 2 saat konser veren Yağmur&Nıko, seyircilere müzik ziyafeti verdi. Konserden elde edilen gelirin ‘ARİAD Eğitime Destek Projesi’ne aktarılacağı belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER