Salı, Eylül 24, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsızlığın Böylesi: Hem Dolandırdı Hem Arayarak Haber Verdi

Arsızlığın Böylesi: Hem Dolandırdı Hem Arayarak Haber Verdi

Hatay‘ın İskenderun ilçesinde yaşanan dolandırıcılık olayı duyanları hayrete düşürdü. Fırıncı Halil İncesoy, internetten 3 bin liralık simit tepsisi siparişi verdi. Daha sonra ise verdiğine bin pişman oldu. Dolandırıldığını telefon ile öğrenen İncesoy, yasalar önünde hakkını arayacağını bildirdi.

İskenderunlu Fırıncı Dolandırıldı

Fırıncı Halil İncesoy, internet üzerinden 3 bin lira değerinde fırın tepsisi siparişi verdi. Ancak parayı gönderdiği halde ürün gelmedi. İncesoy, satıcı ile irtibata geçmeyi başardı ve satıcının telefonda kendisine, “Tepsiler gelmeyecek, acıyorum size” deyince dolandırıldığını anladı.

İskenderunlu Fırıncı 3 Bin Lira Dolandırıldı

Fırıncı Halil İncesoy, internetten sipariş ettiği 3 bin liralık simit tepsisinin gelmemesi üzerine dolandırıldığını öğrendi.

Ankara’da olduğunu iddia edilen satıcı, İskenderun’daki sanayi sitesinde fırın işleten Halil İncesoy’dan parayı peşin ödemesini istedi. Ödemeden sonra ürünlerin kargoya verileceğini belirtilen tepsiler için ödeme yapan İncesoy, dolandırıldığını telefon ile öğrendi.

Halil İncesoy, “Paranın yattığı yer ve çeken belli. Halen internet üzerinden fotoğraflar koyarak, dolandırıcılığa devam ediyor. Telefonlarıma çıkmıyor. Konuştuğumda bir de utanmadan ‘Acıyorum size’ diyor. Ben dolandırıldım, başkalarının dolandırılmasını istemiyorum. Yetkililerin bu konuya el atarak, bu insanları yakalayarak, gerekli şekilde cezalandırmalarını istiyorum. Yasalar önünde hakkımı arayacağım” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER