Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelARSUZ BELEDİYE BAŞKANINA ‘EVİMİN YOLUNU AÇIN’

ARSUZ BELEDİYE BAŞKANINA ‘EVİMİN YOLUNU AÇIN’

Faruk Kömürcü aylardır, evinin yolu kapalı olduğu için başkasının evinin yolundan evine gitmek zorunda kalıyor.
Arsuz belediyesine bağlı Karaağaç mahallesi Yunus Emre Caddesi, No: 37 numarada ikamet etmekte ama yolu kapalı olduğu için komşulardan geçici olarak rica ederek bir yol kullanmaktadır.
Evine giden yol komşusu tarafından kapatılmış ve tel örgüler çekilmiştir. Faruk Kömürcü komşuları ile kavgalı olmamak için yasal hakkını kullanmaya yönelmiş.
İki ayı aşkından Arsuz belediyesi Zabıta, İmar Müdürlüğü ve Halkla ilişkiler bölümüne baş vurmuş ama halen sonuç alamamıştır.
Zabıta ve halkla ilişkiler bölümü bu işten “imar müdürlüğü” sorumludur diyerek, Faruk Kömürcü’yü yönlendirmişler. Sonuç ise yine olumsuz, başkasının evinin yolunu kullanarak, evine gitmeye çalışıyor. Bu yoldan evine arabanın girmesi ise mümkün değildir. Yani evine araba ile girmesi mümkün olmayan ve yıllarca araba yolu olan yol ise belediye tarafından kapatılmıştır.
Kömürcü, durumu şöyle anlatıyor.
“Evime başkasının evinin yolundan gitmek zorunda kalıyorum. Aylardın benim su saatim, elektrik saatim okunmamaktadır. Çünkü evime gitmeleri ve saati okumaları mümkün değildir. Komşum tarafından yolum kapatıldı. Yoluma tel örgüler çekildi. Bende komşum ile kötü olmamak için Arsuz belediyesinin çeşitli birimlerine baş vurdum. Beni yönlendirdikleri yerlere derdimi anlatmaya çalıştım. Ama halen olmadı. Nasıl çözülecek, nasıl eski yolum açılacak beklemekteyim.
Belediyenin birimlerine derdimi anlatamadım. Bari sayın, belediye başkanı Nazım Culha ilgilensin ve çözüm yolu göstersin istiyorum.
Eski yolumun kapatılması ve kapatanın ise yolun açılması için hiçbir gayreti olmadığı için nasıl davranmam gerekiyor?
Yolu kapatan ise “Sen evde oturuyorsun ama ev senin tapulu malın değil” diyerek açmayacağını açıkça belirtmektedir.
Arsuz belediyesinden bu konuda yolun açılması meselesinde bir çözüm beklemekteyim.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER