Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz Yolu Kaza Risk Haritası Çıkarılacak!

Arsuz Yolu Kaza Risk Haritası Çıkarılacak!

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yapımı halen devam eden yaklaşık 30 kilometrelik karayolunda bir çalışma yapacak olan bir uzman ekibin trafik kazası risk haritasını çıkartacakları bildirildi. 

Prof. Dr. İskender Sayek, Füsun Sayek Sağlık ve Sanat etkinlikleri kapsamında Ankara’dan gelecek güvenli sürüş teknikleri uzmanlarının geleceğini belirterek “Ağustos ayının onunda iki uzman gelecek. Etkinlik kapsamında, güvenli sürüş teknikleri üzerine söyleşi yapacaklar. Arsuz-İskenderun yolunun trafik kazası risk haritasını çıkartacaklar ve bize bir rapor verecekler. Bu raporu biz belediye, kaymakamlık, trafik ve emniyetle paylaşacağız. Arsuz-İskenderun yolunun daha güvenli olmasını yönelik çaba olarak bu yıl gerçekleştireceğiz” dedi.

İskenderun Arsuz karayolunda çok kaza olduğunu da vurgulayan Prof. Dr. İskender Sayek “Ölümcül kazalar oluyor, yolla ilgili bazı şeyler olabilir. Benim konum değil ama benim gözlemim bir kavşak; çok riskli ben girerken korkuyorum. Çengen yoluna dönerken, bir kavşak hatta geçen hafta bir araç da denize uçmuş! Ben orada hep kendim yavaşlıyorum. Bilmeyen için çok kötü orası. Her neyse bu işin uzmanları bize bir risk haritası raporlaması yapacaklar. Ben belki onu basınla paylaşırım” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER