Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz’da Heyelan Sonrası Zarar Tespiti ve Temizlik Çalışmaları Başladı

Arsuz’da Heyelan Sonrası Zarar Tespiti ve Temizlik Çalışmaları Başladı

Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Arsuz’da yaşanan heyelan ve sağanak yağış sonrasında zarar tespit ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden başladı.

Arsuz’da Heyelan Sonrası Zarar Tespiti ve Temizlik Çalışmaları Başladı

Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü,  kış aylarında yaşanan hava muhalefetlerine karşı hazırlıklıydı. Özellikle ilçede hâkim olan yoğun yağış ve şiddetli rüzgârdan sonra yolları kapanan, duvarları yıkılan, kanalları tıkanan ve bakıma ihtiyacı olan tüm alanlara anında müdahale eden ekipler, gereken çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Arsuz’da Heyelan Sonrası Zarar Tespiti ve Temizlik Çalışmaları Başladı

“Teyakkuzdayız”

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,  Arsuz Belediyesi olarak teyakkuzda olduklarını belirterek “ Dağ mahallerimizin yolları, yoğun yağış sebebiyle yaşanan toprak kayması sonucu kapanmış durumdaydı. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına, duruma anında müdahale etti. Yıkılan istinat duvarları, tıkanan kanallar, köprüler, dereler başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yıllarda yaşanan sıkıntıların yaşanmaması adına belediyemizin sorumlu tüm ekipleriyle birlikte teyakkuzdayız.Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz,” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER