Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelASAŞ SPOR FUTBOL OKULUNDA ZUMBALI KUTLAMA…

ASAŞ SPOR FUTBOL OKULUNDA ZUMBALI KUTLAMA…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde geleceğin futbolcularını yetiştiren ASAŞ Futbolunun minik sporcuları yaz tatil döneminde velilerin de katıldığı bir etkinlikle zumbalı kutlama yaptılar.

Bölgenin önemli bir filtre üreticisi ASAŞ Filtre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in de her zaman destek verdiği ASAŞ spor Futbol Okulu Antrenör spor adamı Halit Ersoy yönetiminde çalışmalarını aralıksız devam ediyor. ASAŞ Spor Futbol Okulu geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmek için çalışmalarının yanı sıra düzenlediği etkinlikler, sosyal duyarlılıklarla da dikkat çekiyor.

2018-2019 Eğitim öğretim döneminin kapanması ve karnelerini alan geleceğin futbolcu adaylarına yaz tatilinde de çalışmalarını sürdüren ASAŞ Spor Futbol Okulu velilerin de katılımıyla bir kutlama yaptı.  

Haftanın belirli günlerinde antrenmanlarını yaptıkları İskenderun Belediyesi Sahil Spor Tesislerinde düzenlenen karne kutlama etkinliği altında okulu öğrencileri ve 40 yakın bayan velilinin katılımıyla beraber zumba gösterisi yaptı. yoğun ilgi gören gösteriyle birlikte minik öğrenciler ve veliler de bu coşkuya ortak olarak çok keyifli dakikalar yaşadılar. 

Futbol okulunun destekçisi ASAŞ Filtre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen Zeki Göçmen geleceğin futbol yıldızlarının yetişmesi sürecinde gerek sosyal, gerekse duyarlılıklar adına bu tip etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER