Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAslanhan Altınözü Halkı İle Buluştu

Aslanhan Altınözü Halkı İle Buluştu

Altınözü Kitap Fuarı kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan, muhteşem sunumu ile Altınözülülerle buluştu.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan’ı Altınözü’nde ağırlamaktan ve gerçekleştirmiş olduğu sunumu dinlemekten mutluluk duyduğunu vurgulayan Başkan Sarı, “1.Altınözü Kitap Fuarı kapsamında Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan sevenleriyle buluştu.

Değerli yazarımızı Altınözü’nde dinlemek çok kıymetliydi. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan ile birlikte daha sonra Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında kurulan Kitap Fuarı alanını ziyaret ettik. 1. Altınözü Kitap Fuarı Kapsamında ilçemize gelen değerli yazarımıza Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Park alanında yaptığımız çalışmalarımızın yanı sıra, ilçemizin tarihi, doğa ve kültürel özelliklerinden bahsettik” dedi.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan, Altınözü’nde ilki gerçekleşen 1.Altınözü Kitap Fuarı’nda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “ Neredeyse 20 yıl kadar önce Altınözü’ne gelme fırsatım olmuştu. 2. gelişimin ilki gerçekleşen kitap fuarı dolayısıyla olması mutluluk verici. Altınözü’nde bulunmaktan, Altınözülülerle olmaktan mutluluk duydum. Herkesin ayağına sağlık ” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER