Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberATSO Başkanı Çinçin, Vergi Affı Çıkartılmasını Talep Etti!

ATSO Başkanı Çinçin, Vergi Affı Çıkartılmasını Talep Etti!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, salgın hastalığının açtığı maddi kayıplar yüzünden, acilen vergi affı çıkartılmasını talep etti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, vergi affı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ayrı ayrı mektup yazdığını belirterek  şu açıklamayı yaptı:

“Değerli Üyelerimiz, bölgesel ve küresel  sorunların getirmiş olduğu ekonomik ve sosyal problemler ile uğraştığımız bir dönemde dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan bir salgın ile karşı karşıya kaldık. Covid-19 salgını küçük, büyük demeden tüm işletmelerimize maddi anlamda büyük zararlar vermiştir. Salgın ile mücadele kapsamında Devletimizin açıklamış olduğu ekonomik paketler piyasaya pozitif yönde katkı sağladıysa da, salgın sürecinin uzaması işletmelerimizi olumsuz yönde etkilemiştir. Salgın sürecinde işletmelerimizin yaşamış olduğu en büyük sıkıntı “Finans”a ulaşım gelmektedir. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Devletimizden “Acil olarak beklentimiz” Kapsamlı Bir Vergi Affı  ile Kamu Alacaklarının acil olarak yapılandırılmasıdır.

Konuyla ile ilgili olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Berat Albayrak’a ekte sizlerle paylaşmış olduğumuz yazıları yazarak taleplerimizi ilettik. Konuyu bölge Milletvekillerimiz ile en kısa sürede paylaşarak talebimizin Türkiye Büyük Millet Meclisine taşınması için yardımlarını talep edeceğiz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER