Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBakan Pakdemirli’den Vekil Yayman’ın Çağrısına Cevap! Kütlü Pamuk Primi Yükseltildi!

Bakan Pakdemirli’den Vekil Yayman’ın Çağrısına Cevap! Kütlü Pamuk Primi Yükseltildi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın çağrısına cevap verdi ve kütlü pamuk primini yükseltildiğini açıkladı.

Bir süre önce Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan ilçesinde düzenlenen pamuk hasadında yaptığı basın açıklamasın da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslenerek çiftçilerin beklentilerini dile getirmişti.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın acıklamasına yanıt vererek Çiftçilerin yaşadığı sıkıntılara karşı duyarlı davranan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “kütlü pamuk primini % 37,5 oranında yükselerek kilo başına 1,1 liraya çıkarıldı. Pamuk üreticilerine mazot ve gübre desteğiyle kilogram başına 1,23 lira destek ödenecek.”dedi
Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamada “ Çiftçilerimizin yaşadığı sorunları dile getirdiğimiz başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, kütlü pamuk priminin yükselmesini sağladılar. Çiftçilerimiz adına Cumhurbaşkanımız ve Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli mahsuller diliyoruz.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER