Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBakan Selçuk'tan Berfin Özek Davasında "Asitli Saldırgana" Verilen Cezaya Tepki

Bakan Selçuk’tan Berfin Özek Davasında “Asitli Saldırgana” Verilen Cezaya Tepki

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hatay‘da İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 19 yaşındaki Berfin Özek‘e asitli saldırıda bulunarak sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün erimesine neden olan Casim Ozan Çeltik davasında verilen “ADALETSİZ” karara tepki gösterdi.

Bakan Selçuk’tan Berfin Özek Davasında “Asitli Saldırgana” Verilen Cezaya Tepki

23 yaşındaki eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’e verilen ceza dört bir yandan kınanıyor.

Berfin Özek Davasında Verilen Karara Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Hatay’da İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 19 yaşındaki Berfin Özek‘e asitli saldırıda bulunarak sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün erimesine neden olan Casim Ozan Çeltik davasında verilen “ADALETSİZ” karara tepki gösteren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kasten yaralama’ suçundan ceza verilmesinin kamu vicdanını yaralayacağını belirtti.

Bakan Selçuk, “Berfin Özek’in maruz kaldığı saldırının davasında ‘kasten yaralama’ suçundan ceza verilmesinin kamu vicdanını yaralayacağına inanıyoruz. Karara karşı ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan cezalandırma istemiyle istinaf yoluna başvuracağız.” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER