Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBalıkçılar sorunları tartıştılar

Balıkçılar sorunları tartıştılar

İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı ve Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Habib Yücel Dalgıç öncülüğünde, İskenderun Körfezi ve bölgedeki balıkçılık sektörünün sorunlarına dikkat çekmek amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Arsuz’daki Okyanus Restoran’da düzenlenen toplantıya Arsuz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Alpaslan Kılıç, Dörtyol Yeşil Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Arif Ergin, Payas Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Baran, Tekebaşı- Çevlik Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Murat Bolat, Samandağ Deniz Mahallesi Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ganim Eren, Samandağ Meydan Köyü Su Ürünleri Koopreratif Başkanı Başkanı Erdinç Aslan, Konacık Su Ürünleri Başkanı Cuma Asan ve bazı üyeler katıldı.
Toplantıda, İskenderun Körfezi ve çevresinde hizmet veren balıkçıların karşılaştığı çeşitli zorluklar masaya yatırıldı. Balıkçıların sürdürülebilir bir şekilde faaliyetlerini sürdürebilmesi için acil çözüm bekleyen sorunlar dile getirildi. Özellikle deniz kirliliği, kaçak avlanma ve balıkçılık ekipmanlarının maliyetleri, artan maliyetler gibi konular toplantıda ön plana çıktı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER