Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakya"Bari Oğlumun Kemiklerin Verin"

“Bari Oğlumun Kemiklerin Verin”

 

6 Şubat depreminde Antakya ilçesinde  25 yaşında ki oğlunu kaybeden ancak aradan 6 ay geçmiş olmasına rağmen halen cesedini bulamayan gözü yaşlı baba Metin Yalman yetkili birimlere seslendi ve oğlunun kemiklerinin bile olsa kendisine verilmesini istedi.

Gözü yaşlı baba Metin Yalman  açıklamada, “Benim oğlum Samet Yalman ve halamın oğlu 38 yaşında ki Muhsin Sedat Kaya 6 aydır ortada yok. Öldüler ise cesetlerini çürüdüler ise kemiklerini istiyorum. Bana yardım edilmesini talep değil haykırıyorum. Ne olur bana yardım edin” dedi.

Baba Metin Yılman şöyle devam etti: “6 Şubat depreminde ben tır şoförü olduğum için Kapıkule’den çıkış yapmak üzereydim. Depremi öğrenince Kapıkule’den Antakya’ya kadar tır ile 15 saatte geldim. Ancak oğlum ve halamın oğlu ne yazık ki enkaz altındaydı. Bize yardım edecek kimseyi bulamadım. Günlerce kendi çabamla çocuğumu ve halamın oğlunu enkaz altından kaldırmaya çalıştım. Ancak başaramadım. Ardından Odabaşı mahallesinde bulanan Akıllı Apartmanda doğal gazdan kaynaklı patlama oldu. Apartman yandı. 8.ci gün ancak kemiklere ulaştık. DNA testi için gönderdik. Gelen sonuç daha büyük üzüntüye neden oldu çünkü DNA testi ne oğlum Samet ne de halamın oğlu Muhsin’in DNA testiyle uyuşmuyordu” dedi.

Devlet ilgili birimlerine seslenen baba Metin Yalman, “Lütfen rica ediyorum; çocuğumun ve halamın oğlunun kemiklerine razıyım. Tek istediğim mezar yerleri beli olsun” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER