Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBaşkan Alakuş'dan , ATSO ve HESOB' ile İlgili ilginç tespit "Arı kovanına...

Başkan Alakuş’dan , ATSO ve HESOB’ ile İlgili ilginç tespit “Arı kovanına çomak soktum”

 

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, geçtiğimiz günlerde ATSO  meclisinde HESOB’a yardım için borçlanma kararı çıkartılacağı iddiasını kanıtladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü eleştirerek  Alakuş, oda başkanlarına seslenerek bu kutlu yolda oda başkanlarıyla birlikte yürümeyi istediğini söyledi. ATSO meclisinde alınan kararın belgesini paylaşan Alakuş, ATSO’nun aldığı karar ile iş insanlarının aidatlarının kendileriyle alakası olmayan bir kuruma kredi çekilerek verilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti. Başkan Alakuş, ATSO’da alınan karar ile HESOB’a bağlı 6 odaya yardım yapılacağını belirterek diğer odalar üvey evlat mı diye sordu. Arı kovanına çomak soktuğunu dile getiren Alakuş, bu arıların yanında olan esnafları soktuğunu söyledi.

BEN ANTAKYA’NIN DEĞİL HATAY’IN BAŞKAN ADAYIYIM

Başkan Mehmet Alakuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İŞTE İSPATI Değerli oda başkanlarım ve yöneticileri ben arı kovanına bir çomak soktum kovandan çıkan arılar benim yanımda yer alan bana destek veren arkadaşları sokmaya başladı Antakya ticaret odası kendi meclisinde borçlanma istiyor evrakta 5. madde gerekçe 7. madde esnaf odasına yardım yapacak niye mi 7 tane yandaş odaya yardım yapacak peki geriye kalan 63 tane oda üvey evlat mı . HESOB’A yardım üst kuruluşumuz olan TESK ,ten istenir. GELİN BİRLİKTE TARİH YAZALIM HESOB’un 70 tane oda başkanına sesleniyorum yönetim denetim ve başkan yardımcısı olan değerli başkanlarım bu odanın bütçesi ile alakalı bir bilginiz varmı bu soruyu bir çok oda başkanıma sordum bilmiyorlar verdikleri cevap genel sekreter ve başkandan başka kimse bilmez dediler bana bilen varsa buradan yazsın ben bu sayfadan özür dilerim.Sayin birlik başkanım sağda solda Mehmet Alakuş liste yapamaz seçimede giremez girerse koltuğu ona bırakırım demişsin. Benim listem hazır ve o kovandan çıkan arılarınız nereyi sokarsa soksun o genel kurula geleceğim seçime aday olacağım. Ben buradan oda başkanlarıma ve yoneticilerime sesleniyorum Hatay, daki tüm esnafın vebali bizim oda başkanlarının üstünde gelin hiç çekinmeden bu kutlu yolu beraber yürüyelim bir tarih yazalım bu tarihte ileride bizi yazacaktır . Ben yalnız Antakya’nın değil Hatay’ın birlik başkanlığına adayım. HEPİNİZ VAROLUN” ifadelerini kullandı. Alakuş, çıktığı yoldan dönmeyeceğini ifade ederek, bu kutlu yürüyüşe tüm başkanları davet etti ve kendilerini tarihin yazacağını kaydetti. Anahtar Kelimeler:

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER