Cumartesi, Temmuz 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşkan Dönmez Basını bilgilendirdi

Başkan Dönmez Basını bilgilendirdi

 

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez,  basın mensuplarına yaptıkları ve devam eden çalışmaları gösterdi, bilgiler verdi

Bu yıl 5 Temmuz festivalinin nasıl yapılacağı konusunda gazetecilerle fikirlerini aldıklarını ve birlikte Atatürk anıt meydanında incelemelerde bulunduklarını belirten Başkan Mehmet Dönmez İskenderun’da ortak akıl ile güzel bir festival gerçekleştireceklerini söyledi.

Depremde büyük zarar gören Atatürk anıt alanını da konser alanı olarak kullanmak için yapacakları hazırlıkları anlatan Başkan Dönmez, “Deprem sonrasında İskenderun’un ayağa kalktığını gösterebilmek için Anıt alanında ne yapabilirizi konuşuyoruz. Çünkü Anıt alanında yapacağımız her etkinlik, İskenderun’a Hatay’a umut olacak” dedi.

Anıt alanının ilk bakışta festival yapılacak alan gibi görünmediğine, ancak burayı insanların morallerinin yerine getirmek için geçici de olsa konser alanına dönüştürmek istediklerini ifade eden Başkan Dönmez “Biz kısa sürede neleri yapabiliriz? Bu anıt alanının, festivalin en azından bir bölümünde kullanabilirsek, İskenderun’da umutlara dair bir şeylerin yeşertilebileceğini kanıtlamış olmaktan yanayız. Kısıtlı bütçemizle beraber, belki de sadece sponsorluklarla hareket edebileceğimiz bir bütçeyle, ilk defa gazetecilerle, ilk defa katkı sunmak isteyen herkesin fikirlerine açık olduğu bir festival düzenlemek istiyoruz” diye konuştu.

Mete Aslan Bulvarı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Havuzlu Çarşıda incelemelerde bulunan Dönmez belediyenin yapacağı projeler ile ilgili bilgiler aktardı.

 

 

Altyapıdan sahil düzenleme projesine kadar birçok konuda açıklama yapan Başkan Dönmez, altyapı, kaldırım ve peyzaj çalışmalarının bir an önce tamamlanarak İskenderun sahilinin kötü kanalizasyon görüntülerinden ve depremin izlerinden kurtulacağını, vatandaşların daha güzel bir ortamda gönül rahatlığıyla gezebileceği ve balık tutabileceği bir yer haline getirileceğini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER