Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporBaşkan Dönmez spor kulüplerine müjde verdi

Başkan Dönmez spor kulüplerine müjde verdi

Göreve geldiği günde bu yana bölgesine yaptığı başarılı hizmetleri ile vatandaşların gönlünde taht kuran İskenderun Belediye Başkanı, yatırım müjdeleri vermeye devam ediyor.
Spor adamlarının görüş ve önerilerini dinleyen İskenderun Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, “Nüfusumuz artıkça Spor tesislerimizde artık yetersiz hale gelmeye başladı. Bölgemizdeki tüm amatör Futbol Kulüplerimiz İskenderun dış sahasında oynamak zorunda kalıyorlar. Fazla kulüp olmasından dolayı da dış sahada sıkışıklıklar meydana gelmektedir. Bu da hem kulüplerimizi hem de sporcu kardeşlerimizi zor durumda bırakıyor. Bunun için Belediyemiz bünyesindeki Karayılan ve Sakarya mahallelerimizdeki futbol sahalarına Sentetik çim yapma kararı aldık” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Kurul üyesi ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkanı Haluk Görün ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e, başkan seçilmesinde dolayı tebrik ederek başarılar diledi.
Başkanı Haluk Görün, Spor’a hizmetlerinde dolayı da Başkan Mehmet Dönmez’e kulüpler adına teşekkür etti.

BAŞKAN DÖNMEZ SPOR ADAMLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, tebrik ziyaretine gelen spor adamlarına teşekkür etti.
Başkan Dönmez, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Kurul üyesi ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkanı Haluk Görün, Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü, Hatay Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Zafir Koç, Hatay ASKF yönetim kurulu üyesi Nevzat Danacı, Hatay Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Şerafettin Okurlar, Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER