Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaBaşkan Ergin Muhtarlar ile Buluştu

Başkan Ergin Muhtarlar ile Buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, Hatay’ın her noktasında DEVA Partisi’nin projelerini anlatmak üzere kapı kapı geziyor.

DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve il yönetimi ile birlikte Antakya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Ergin’i Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Çaltak ve dernek üyesi muhtarlar ağırladı.

ERGİN: SAHADA GÖRDÜĞÜMÜZ SORUNLARI İKTİDARA GELİNCE ÇÖZECEĞİZ

DEVA Partisi’nin ak saçlılarından olan kurt siyasetçi Sadullah Ergin ziyarette yaptığı açıklamada; “İl Başkanlığımız tarafından, saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Sorunları yerinde dinleyip raporlayacağız ve iktidara geldiğimizde bu sorunları çözmek için hazır halde olacağız. Halkın nabzını tutmayı ve vatandaşların yaşadığı sorunları öğrenip, bunlarla ilgili raporlarını her hafta Genel Merkeze bildirerek bu konuların çözümü için politikalar üreten DEVA Partisi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bugün de muhtarlarımızı ziyaret ederek halkın sorunlarını en yakın takipçilerinden dinledik. Bizleri ağırlayan Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Çaltak ve dernek üyesi muhtarlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Halkın sorunlarının son dönemde görmezden gelindiğini belirten Muhtar Çaltak, mahallesinin sorunlarıyla ilgili düşüncelerini dile getirdiği ziyaret vesilesiyle Ergin ve beraberindekilere teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER