Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Fatih Tosyalı,Çeşitli Programlara Katıldı

Başkan Fatih Tosyalı,Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, programlar, açılışlara ve ziyaretlere katılarak, vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

 KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARET

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,hafta sonunda yeni yönetimini belirleyen Kilis Kültür Derneğine Ziyarette bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı,”İskenderun Kilis Kültür Derneğine ziyarette bulunarak değerli dernek üyesi arkadaşlarımızla sohbet ettik.Derneğin önceki dönem Başkanı Merhum Halil Ayhan Tosyalıoğlu’nu dualarla anarak yeni Başkan Filiz Gülşen ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledik” dedi.

ESKİ ADLİYE ZİYARETİNDE BULUNULDU

Başkan Fatih Tosyalı, “Daha sonra Hatay Valimiz ve İskenderun Kaymakamımız ile birlikte Eski Adliye Sarayında devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledik.Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alarak fikir alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

FİDAN DİKİM TÖRENLERİNE KATILIM SAĞLANDI

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,daha İskenderun’da ve Belen’de düzenlenen fidan dikim törenlerine katılarak,şunları söyledi:

“Hatay Valimiz, İskenderun Kaymakamımız, MEB yetkilileri ile birlikte “Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim 1.2.3. ve Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi” Projeleri kapsamında, Yunus Emre Mahallesinde Oruç Reis İlkokulunda düzenlenen Ağaç Dikme Etkinliğine katıldık.Son olarak TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Belen Fatih Mahallesinde yanan ormanlık alanda düzenlenen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Fidan Dikim programına katıldık.Her iki projede emeği geçenlere teşekkür ederek fidanları toprakla buluşturduk”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER