Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaBaşkan Karataş, Halkı Hassa'ya Davet Etti

Başkan Karataş, Halkı Hassa’ya Davet Etti

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, tüm vatandaşları Hassa’nın güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

Gelecek kuşaklara daha güzel bir Hassa bırakma adına çalışmalarını sürdüren Başkan Karataş, ilçede yapımı devam eden Aktepe Millet Kıraathanesi’nin yakın zamanda halkın kullanımına açılacağını belirterek Hassa’nın cenneti olarak adlandırdığı Haydarlar Gölü’nün güzelliklerinin kaşiflerin ve doğa tutkunlarının hizmetinde olduğunu belirtti.

“İLÇEMİZİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

Başkan Karataş, ilçenin güzelliklerine yönelik yaptığı açıklamada, “Aktepe Millet Kıraathanesi(Park)  bahçe yürüyüş yolları, ağaç dikimi ve çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Sona gelmiş olduğumuz çalışmalarımız çok yakında 7’den 70’e halkımızın hizmetinde olacak inşallah. Her yaş gurubuna hitap edecek olan Aktepe Mahallemize Nefes olacak projemiz Aktepe’mize çok yakışacak. Dev projelerimizden olan çocukluğunun hayali olan  “Haydarlar Volkanik Gölü ve mesire alanı”  ziyaretçi akınına devam ediyor.

Halkımızın hizmetine sunduğumuz günden bu yana ilçemizin nefesi kalbi olan Haydarlar Volkanik Gölümüzü yeşil ile bütünleştirerek hem seyir hem mesire alanı olmak ile birlikte yakın zamanda yapmış olduğumuz Halı saha ile birlikte sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapmaktadır. Belediye Başkanımız göreve geldiği günde ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği bir sosyal alan yoktu. İlçe genelinde şuana kadar üç sosyal tesis bitirmiş halkımızın kullanımına sunmanın huzurunu yaşıyoruz.

Bu ve buna benzer projeler ile halkımızın ortak kullanım alanları olan sosyal tesislerin sayısını arttırarak halkımızın sosyalleşmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza Doğru, Dürüst hizmet etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Halkımızın huzur ve mutluluğu için bu tarz projelerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Vatandaşlar, çalışmalarından memnun olduğu Başkan Karataş’a teşekkürlerini sundular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER