Cuma, Ekim 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanBaşkan Kılıçoğlu kadına şiddeti lanetledi

Başkan Kılıçoğlu kadına şiddeti lanetledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkhan İlçe Başkanı Turgay Kılıçoğlu, son günlerde artan kadına yönelik şiddet, cinayet, intihar ve taciz olaylarına yönelik sert bir tepki gösterdi.

Kılıçoğlu, toplumda yaşanan bu olumsuz gelişmelerin kabul edilemez olduğunu ve her bireyin güven içinde yaşama hakkının ihlal edildiğini vurguladı.

 

 

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SIFIR TOLERANS

Kadına yönelik şiddetin artışına dikkat çeken Kılıçoğlu, “Bu durum, sadece kadınlarımızı değil, aileleri ve toplumu derinden etkileyen bir yaradır. Artık yeter! Kadınlarımıza karşı uygulanan her türlü şiddeti, tutkusu olan bu karanlık zihniyetleri lanetliyoruz. Bizler, eşitlik ve adalet mücadelesinde kararlıyız” ifadelerini kullandı.

EKONOMİK BUHRAN VE SOSYAL SORUNLAR

Aynı zamanda ekonomik buhranın da milletin geleceğini tehdit ettiğini belirten Kılıçoğlu, “Ekonomik buhran milletçe bizi yok edecek. İşsizlik, yoksulluk ve yoksunluk karşısında halkımız büyük bir çaresizlik içinde. Bu durum toplumsal sorunları daha da derinleştirirken,olayların da artış göstermesine zemin hazırlamaktadır” dedi.

MÜCADELE VE DAYANIŞMA VURGUSU

Kılıçoğlu, son olarak, “Bu sorunlara karşı etkili mücadele ve dayanışma içinde olmalıyız. Başta hükümet olmak üzere tüm kesimler, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve kadınların haklarını korumak adına sorumluluk almalıdır. Hep birlikte bu karanlık tabloyu aydınlatmak için çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

CHP Kırıkhan İlçe Başkanı, tüm vatandaşlara seslenerek, kadınların yanlarında olmaya ve bu mücadeleyi birlikte sürdürmeye davet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER