Salı, Eylül 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN KİMYECİ : BÜYÜKŞEHİR VE HATSU İFLASIN EŞİĞİNDE

BAŞKAN KİMYECİ : BÜYÜKŞEHİR VE HATSU İFLASIN EŞİĞİNDE

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, HRT’de ‘Demokrasi Bulvarı’ programının konuğu oldu.
Gazeteci Ali Yolcu’nun sunduğu ‘Demokrasi Bulvarı’ adlı programın konuğu olan Başkan Kimyeci, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu;
Bir soru üzerine Hatsu ve Büyük şehir Belediyesinin iflasın eşiğine geldiğini iddia eden Başkan Kimyeci şunları söyledi:

“Birilerinin dediği gibi çekememezlik yapmıyoruz, hizmet takibi yapıyoruz. Milletimizin hakkını arıyoruz. Büyükşehir ve HATSU iflasın eşiğinde. Büyükşehir’in sadece esnafa 173 trilyon borcu var ve borç kapasitesini aşmış durumda.
Biz Antakya Belediyesi olarak hiçbir şeye engel olmadık. Her yeri parmaklamayın diyoruz ancak çeşitli bahanelerle yolları kazarak vatandaşlarımızı mağdur ediyorlar. 21(b) ile yüksek bedellerle iş yapılıyor. HATSU’ya gelen borular Hindistan’dan geliyor.
Aykome ve Ukome hizmet yapsın, yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili önceden bilgilendirmede bulunsun istiyoruz. Şehrimizde her yağmur yağdığında yollar göle dönüyor, en son yağan yağmurda Uzunçarşı’nın göle dönmesi sonucu esnafımız mağdur oldu. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın şikayetleri bitmiyor. HATSU’dan hatları temizlemesini, yollara menfez koyulmasını talep ediyoruz. İzmir Caddesi’nin kuşaklama yöntemi ile temizlenmesini istiyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER