Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“BAŞKAN KİMYECİ İLE GÜNDEM ÖZEL” 6 AĞUSTOS PERŞEMBE 20.30’DA ANTAKYA BELEDİYE TV’DE...

“BAŞKAN KİMYECİ İLE GÜNDEM ÖZEL” 6 AĞUSTOS PERŞEMBE 20.30’DA ANTAKYA BELEDİYE TV’DE CANLI YAYINDA

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediyesi internet televizyonu www.antakyabelediye.tv’de yayınlanan “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programının canlı yayın konuğu olacak.

Hatay’ın ilk ve tek belediye internet televizyonu olan Antakya Belediye Tv, yayına başladığı ilk günden bu yana yoğun ilgiyle izleniyor. “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programı her hafta Perşembe günleri yayın yaparak izleyiciyle buluşuyor. 6 Ağustos Perşembe akşamı canlı olarak yayınlanacak olan programın bu haftaki konusu park ve yeşil alan çalışmaları olacak.

Gazeteci Metin Dingil’in sunuculuğunu yaptığı programda Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci kendisine yöneltilen soruları yanıtlamayarak, Antakya Belediyesi’nce yürütülen park ve yeşil alan hizmetlerini izleyicilerle paylaşacak. Başkan Kimyeci bu hafta yayınlanacak bölümde belediye hizmet ve faaliyetlerine değinmenin yanı sıra gündeme ilişkin konular hakkında bilgiler verecek.

Antakya Belediye Tv’yi www.antakyabelediye.tv adresinden izleyecek olan vatandaşlar AntakyaBld ve İsmail Kimyeci Facebook hesaplarına mesaj göndererek Başkan Kimyeci’ye soru ve görüşlerini canlı yayında iletebilecekler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER