Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN NEHİR OKULLARI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN NEHİR OKULLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Atık Pil ve Atık Yağ ile ilgili geri dönüşüm kampanyalarına katılarak çevre koruma konusunda katkı sunan okulları ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı, , birim müdürleri Suat Bebrer,Perihan Çevikel , Deha yönetim Kurulu yöneticisi Erkin Tunç, Başkan Nehir’e eşlik ettiler.
2016-2017 eğitim yılında Sıdıka Bedia Kara İlkokulu 260 kilo atık yağ toplayarak birinci,90 kilo atık pil toplayarak ikinci, Teke başı ilkokulu 230 kilo ile ikinci Zübeyde Hanım ortaokulu 130 kiloyla üçüncü oldu.Samandağ Belediyesinin düzenlediği geri dönüşüm kampanyalarında en fazla destek sağlayan okullara Futbol topu,Hentbol topu ,Basketbol topu , Tenis Masası, Geri dönüşümden gelen ,kalemler ve magnetler hediye edildi.
Öğrencilerle ve Öğretmenlerle çevre konusunda konuşan başkan Nehir,Çevreyi korumanın önemine değindi.Samandağ Belediyesi olarak çevre dostu kampanyaları sürdüreceklerini ifade etti.
Başkan Nehir,bu kapsamda Sıdıka Bedia Kara İlkokulu,Tekebaşı ilkokulunu ziyaret ederek bu konudaki duyarlılıklarından dolayı okul yönetimine , öğretmenlere,öğrencilere,velilere teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER