Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Sarıgül İskenderun'a Geldi

Başkan Sarıgül İskenderun’a Geldi

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ Genel Başkanı Mustafa Sarıgül İskenderun’da basın mensupları ve gençlerle biraraya geldi.
Siyasetten, spora, ekonomiden, sosyal medyaya kadar bir çok konu hakkında açıklamalarda bulunan Sarıgül, İskenderun’un hak ettiği değeri görmediğini bunun mutlaka üstüne gidilerek, İskenderun’un Türkiye’de 82. İl statütüsü kazanması gerektiğini ifade etti.
Sorulan bir soru üzerine engelli ailelerinin yaşadıkları sıkıntılar üzerine de açıklamalarda bulunan Sarıgül özellikle engelli anneleri için çok önemli bir noktaya değindi.
Sarıgül;”Engelli bireylerimizi anlamalıyız. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden ne geliyorsa yardım etmeliyiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın annelerinin yaşadığı sıkıntı olan çalışamama ve emekli olamama durumunu ivedilikle çözüme kavusturmalıyız. Şöyle ki engelli birey annesi bütün hayatını evladına adadığı için çalışıp sigorta primi yatıramıyor dolayısıyla emekli olma durumu ortadan kalkıyor. engelli bireylerimizin toplum içindeki yaşama alanlarını daha da arttıracağız.”dedi.
Toplantı sonrası gençlerle pasta kesen Sarıgül, gençler arasında kura çekerek 2 genci İstanbul’da ağırlayacağını ve bu gençlerle birlikte Galatasaray futbol takımının maçını stadda izleyeceğini söyledi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER