Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Savaş tan Başkan Tosyalı ya gönderme :Ben olsam İskenderun’FK ne sahip...

Başkan Savaş tan Başkan Tosyalı ya gönderme :Ben olsam İskenderun’FK ne sahip çıkardım, hem belediye başkanı  hem de  Tosyalı ailesi olarak sahip çıkardım

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HRT Akdeniz TV’de ‘Yeni Bir Gün’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Programın bir bölümünde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın Atakaş Hatayspor’a yardım etmeyeceğini açıklamasının sorulması üzerine görüşlerini paylaşan Başkan Savaş, “İskenderunspor 20 yaşındaki bir delikanlıya teslim edilmiş. Ben İskenderun belediye başkanı olsam İskenderun’a sahip çıkardım, hem belediye başkanı olarak hem de varlıklı Tosyalı ailesi olarak sahip çıkardım ve İskenderun’u hızlı bir şekilde üst liglere çıkaracak faaliyetlerde bulunurdum. Hatayspor’a yardım edip etmemesi kendisini bağlar, bir sonraki seçimde insanlar bunu sorarlar. Ben bunu gönlümden yapıyorum, sporu seviyorum, insanları kaynaştırdığı için severek yapıyorum. Birçok spor takımına destek veriyorum” dedi.

 

Stadı Millet bahçesi yaptı

İskenderunspor’un futbol sahasının olmamasının hatırlatılması hakkında düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “ Ben hem Antakya Kapalı Spor Salonu’nu hem de Atatürk Stadyumu’nu üçer kez revize ettim. İskenderun Belediyesi de mevcut spor alanını revize etmek yerine millet bahçesi yapmayı tercih etti” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER