Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN VEKİLİ AKINCI ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

BAŞKAN VEKİLİ AKINCI ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

İskenderun Belediyesi Başkan Vekili Halit Akıncı, İskenderun Belediyesi olarak her zaman eğitime destek olduklarını belirtti.

Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte İskenderun Demir çelik Anadolu lisesi okul müdürü Alaattin Kılıç’a ve İskenderun demir çelik meslek lisesi Erkan Özel’e ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretlerini İskenderun Demir çelik Anadolu Lisesi okul müdürü Alaattin Kılıç’a gerçekleştiren Başkan Vekili Akıncı,” Okullarımıza Belediye Başkanız Sayın Seyfi Dingil, belediyenin imkanları ölçüsünde çeşitli desteklerde bulunuyor. Bu okulumuzun da bahçesinde ve çevresinde çeşitli düzenlemeler yapıldı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almaları çok önemli” dedi.

Okul Müdürü Kılıç ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitime desteklerinden dolayı İskenderun Belediyesine teşekkür etti.

Ardından İskenderun demir çelik meslek lisesi Erkan Özel’i ziyaret eden Başkan Vekili Akıncı burada öğrenciler ile bir araya gelerek çocuk gelişimi, güzellik ve saç bakım hizmetleri ileelektrik- elektronik bölümlerinin hazırladıkları sergiyi ziyaret ederek öğrencileri kutladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER