Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Adalet ve Kalkınma Partisi olarak ilk kez elektronik ortamda temayül oylaması gerçekleştirdiklerini belirtti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yerel seçimler ile ilgili temayül yoklaması Antakya Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Seyfi Dingil,”AK Parti genel merkezimiz tarafından yaklaşan 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi temayül yoklaması yapıldı.
Temayül yoklamasına AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan katılım gösterdi. AK Parti büyük bir ailedir ve milletin partisidir. Delegelerimiz ve oy kullanacak olan kardeşlerimiz bilgisayar ortamında kendi oylarını kullandılar. Temayülden çıkacak sonuçların ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise, “Hatay’da 15 ilçe ve büyükşehir için toplam 134 aday adayımız var. Bu büyük bir başarı ve teveccüh. Temayül yoklaması çok başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirildi.”şeklinde konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti’nin milletin bağrından çıktığını belirterek, “Rotasını, istikametini milletimiz belirlemiştir. İnşallah aynı istikamette, ilk günkü aşkla aynı geleceğe doğru aynı istikamette yürüyoruz “diye konuştu.

Konuşmanın ardından elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasına geçildi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER