Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBerfin Ankara´da”

Berfin Ankara´da”

Buluttepe Mahallesindeki evine giderken sokakta yüzüne yakıcı asit dökülen Berfin Özek için İskenderun Kadın Platformu´nun başlattığı kampanya sonuç vermeye başladı. Sağlık Bakanlığı´nın girişimiyle Acıbadem Hastanesi´nin yüz ameliyatının gerçekleşeceğini belirten Berfin Özek´in avukatı Mehtap Sert, “Bugün sağlık Bakanlığı Berfin´i Ankara´da misafir ediyor. Bakanlık talebi üzerine ambülansla Ankara´ya götürdüler. Berfin, bugün Ankara Şehir Hastanesi´nde” dedi.
Berfin´in yüz ameliyatını Acıbadem Hastanesi´nin üstlendiğini, sanatçı Haluk Levent´in de ailenin kalış masraflarını karşılayacağını kaydeden Av. Sert, “Ancak bağış kampanyası ve göz ile ilgili sorunu çözmek için girişimler sürüyor” diye konuştu.

Bağış kampanyası için Valilik bekleniyor
Berfin´in eğitim masrafları ve diğer ihtiyaçları için de destek gerektiğini, Hatay Valiliğinin bunun için yardım hesabı açmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Av. Sert, “Eğitimi de özel olacak. Çünkü artık engelli olduğundan dolayı farklı bir eğitim alması gerekecek” diye konuştu. Av. Sert, bağış kampanyası için belgelerin Hatay Valiliği´ne teslim edildiğini hatırlattı.

Haluk Levent´ten ‘müjde´

Ahbap grubu oluşumuna yer alan sanatçı Haluk Levent de Berfin´in tedavi süreciyle ilgili gelişmeyi sosyal medya hebsabı üzerinden duyurdu. Haluk Levent´in paylaşımı şöyle: “Berfin için müjdeli haber! Sağlık bakanlığı ücretsiz tedavi için onay verdi. Bodrum Acıbadem´de Dr Mehmet Mutaf tarafından 1,5 yıl içinde 5 kez operasyon yapılacak. @avmehtapsert ile istişaredeyiz. AHBAP´lar Berfine Bodrum´da ev tutacak. Ona candaş olacak.”

.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER