Gazeteci Ayşe Arman, 20 yaşındaki Berfin Özek, asitli saldırısına maruz kaldığı eski erkek arkadaşı Casım Ozan Çeltik‘i affetmesine tepki gösterirken, Özek’in Casım Ozan Çeltik’in ailesinin evine taşındığını ifade etti.

Gazeteci Ayşe Arman’dan Berfin Özek’in Saldırganını Affetmesine Tepki
Arman, “Ne yazık ki doğru! Berfin, yüzüne 1.5 kilo kezzap atan, “insan” bile diyemeyeceğim o mahluku, Ozan Çeltik’i affetti. Yanlış okumadınız, yüzünü tanınmaz hale getiren, hayatını çalan katilini affetti. İnanılır gibi değil değil mi? Yazıklar olsun değil mi? Ben de inanamadım. ‘Bir yanlışlık vardır’ dedim. ‘Olamaz’ dedim. ‘Mümkün değil’ dedim”
“Her şey, en ilkel erkek şiddetine maruz kalan, hayatı çalınan bir kadına yardımcı olmak içindi. O, yeni bir yüzle kaldığı yerden yeni bir hayata devam etsin, kendi ayaklarının üzerinde durabilsin diyeydi.
Dün Oğlanın Annesinin Evine Taşındı, Bugün Şikayetini Geri Çekti
Ama sonunda ne oldu? O kadın gitti, o mâhluku affetti! Felaket değil mi? Siz de şoktasınız değil mi?
Dün oğlanın annesinin evine taşındı, bugün de gitti Cumhuriyet Savcılığına “Şikayetimi geri çekiyorum” diye dilekçe verdi.” ifadelerini kullandı
Etiketler: iskenderun, iskenderun haber, hatay, hatay haber, berfin özek, casım ozan çeltik,