Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBinbaşı Yıldırım'dan İGC'ye veda ziyareti

Binbaşı Yıldırım’dan İGC’ye veda ziyareti

2021 yılında İskenderun İlçe Jandarma komutanı olarak göreve başlayan Binbaşı Yusuf Yıldırım, Dörtyol Jandarma komanda tugay komutanlığına atanması nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle vedalaştı.

İskenderun’da görev yaptığı süre zarfından özellikle jandarma mıntıkasındaki bölgelerde vatandaşlarla daha fazla iletişim kurarak askere olan güveni üst seviyeye kadar çıkartmayı başardı.

Dörtyol Jandarma komando tugay komutanlığında görev yapacak olan Binbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun gazeteciler cemiyeti, bölgemizin gerçek manada yönlendirici ve yol göstericisidir. Görev yaptığımız sürece sahada bulunan arkadaşlarımla oldukça iyi uyum içerisinde çalıştık. Bölgemizde gazetecilik yapan arkadaşlarımız tutumları bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Sizlerle birlikte görev yapmaktan dolayı oldukça mutluyum dedi.

İlçe Jandarma komutanlığına atanan Jandarma Binbaşı Mustafa Açık, arkadaşımız da mesleki tecrübesiyle İskenderun’a ciddi katkıları olacaktır dedi.

İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, bölgemizde resmi kurum ve kuruluşlarıyla bir arada görev yapıyoruz. İskenderun İlçe Jandarma komutanlığında göreve başladığınız günden bu yana gerçekten sizlerden çok memnunuz. Halkımızın huzuru ve güveni için iletişimi ön planda tutarak ciddi gayret gösterdiniz. Sizin nezdinizde ilçe Jandarma komutanlığında görevli tüm komutanlarımızı ve askerlerimizi kutluyorum dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER