Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporBolat'tan yeni federasyon başkanına tebrik

Bolat’tan yeni federasyon başkanına tebrik

TFF 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Bolat, TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sosyal medya hesabından tebrik etti.

Hakan Bolat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu için tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Hakan Bolat’ın yapılan açıklamada, “Her süreçte ülke futbolunun daha iyi noktalara gelmesi, marka değerinin artması ve Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde adaletli bir sistemin olması için birçok kulüp başkanımız ile önemli mücadeleler verdik. Bundan 4 ay önce de büyük bir sorumluluk üstlenerek TFF seçimleri için imzalar topladık. Gelinen süreçte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağına inandığım değerli dostum İbrahim Haciosmanoğlu büyük bir teveccüh ile seçimi kazandı. Bizler süreç başından itibaren İbrahim Hacıosmanoğlu’nu, Mecnun Otyakmaz’ı ve Yönetim Kurulu’nu desteklemenin ülke futbolumuz adına daha isabetli bir karar olacağına hep yürekten inandık. Öyle de olacaktır İnşallah. Kendilerine; şahsım, İskenderunspor ve camiam adına can-ı gönülden başarılar diliyorum. Bu süreçte bizlerle beraber yol yürüyen, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm kulüp başkanlarımıza, değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki ülke futbolu adına çok güzel gelişmeler olacaktır” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER