Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Bu evladınıza sahip çıkın ki Ankara’da sahipsiz kalmayalım”

“Bu evladınıza sahip çıkın ki Ankara’da sahipsiz kalmayalım”

1 Kasım Erken seçim sürecine Hatay’da revizyon ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İskenderun İlçe Seçim Bürosunun açılışı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. 10 Milletvekili adayı ile MHP il ve ilçe başkanlarının tamamının katıldığı programda birliktelik rüzgârı esti. Hatay’da ki çalışma temposu ile hedefi zirve olarak belirleyen MHP’de, alkışlarla seçim otobüsüne çağrılan MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, binlerce kişiden oluşan kalabalığın gösterdiği teveccüh ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir coşkuyla karşılandı. İskenderun’da MHP’nin oy potansiyeline her geçen gün yeni bir ivme kazandıran MHP’li İbrahim Gül, ‘sabrın ve sadakatin timsali İskenderunlular’ diye seslendiği konuşmasında Türkiye’nin 1 Kasım’da geleceğinin kararını vereceğini açıkladı. 

“MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ya ülke bütünlüğünü tehlikeye atacağız ya da bütünlüğümüzü muhafaza etmek için kardeşlik hukukumuzun sonsuza kadar sürdürebilmek için çalışacak, çabalayacak milli bir iktidarı inşallah iş başına getireceğiz. Ve biz biliyoruz ki milli hassasiyetleri olmayan bir yükseliş, ahlak kurallarına ayak uyduramayan bir kalkınma sağlıklı bir kalkınma ve yükseliş değildir. Bundan dolayıdır ki milli değerlerimiz etrafında birleşerek dışarıda barışı sağlayıp içeride güvenliği ve huzuru tahsis ederek ülkemizi ve milletimizi kalkındırmak için mücadele edeceğiz. Ama önümüzde ki bu seçimde sadece siyasi iktidar kaygısında olanlar sadece mevki makam telaşı içerisinde gaflet ve delalet içerisinde hatta ihanet içerisinde olanlara ders vermemiz gerekiyor. İşte bunun için önümüzde ki süreci çok iyi değerlendirmeliyiz. Artık Türk evlatlarının iktidar olması gerekmektedir. Umudunuzu kaybetmeyin, bize güvenin, bizimle yürüyün… Geleceğinize destek verin. Sandıktan MHP’yi iktidar çıkartın. Ve inanın işte o gün Türkiye Anka kuşu gibi kendi küllerinden tekrar doğacaktır inşallah.”
“Sevgili İskenderunlular; burada güvenip, desteklediğiniz ve Ankara’ya gönderdikleriniz bize sahip çıktı mı? İktidarlıkları süresince hangi olanağı İskenderun halkının hizmetine sundular? Hangi girişimcinin önünü açtılar? Hangi yetimin başını okşadılar? Sadece saçlarını yağladılar seçime yakın İskenderun sokaklarında dolaştılar. Ben diyorum ki bu saçlarını yağlayıp sokakta dolaşmaktan gayri bir işleri olmayanlara 1 Kasım’da sandıktan öyle bir sonuç çıkarın ki hepsi saçını başını yolsunlar inşallah…”
“42 yaşındayım. Esen Tepe Mahallesi’nin dar sokaklarında büyüdüm. Mücadelemden hiç vazgeçmedim. Çizgimde hiç kırık olmadı. Hep bu memlekete hizmet etmek için ne yapabilirimin telaşını yaşadım. Kendi imkan ve olanaklarımla insanlarımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için çalıştım ve çabaladım. Bugün MHP şahsımıza böyle bir fırsat verdi. Ve diyorum ki gelin bu evladınıza sahip çıkın. Bu evladınıza sahip çıkın ki Ankara’da sahipsiz kalmayalım diyorum.” Gül’ün konuşmalarına ‘Dik Dur Eğilme Bozkurtların Seninle’ diye seslenen ülkücü gençlere İbrahim Gül’de “Allah’ın izniyle böyle güzel insanlar, böyle yiğitler bir insanın arkasında yürüyorsa o ancak Allah’ın önünde eğilir…” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER