Pazar, Temmuz 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaNeşeli büfe yıkımına büyük tepki gösterdi

Neşeli büfe yıkımına büyük tepki gösterdi

Antakya’nın Aksaray Mahallesi M. Kafadar Caddesi üzerinde Kürşat Neşeli’ye ait büfe, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından polis ve zabıta eşliğinde yıkıldı. Yıkım sırasında çok sayıda polis, zabıta, vinç, kaynak aracı, TEDAŞ ve yıkım ekibi görev aldı.

 

İşletme sahibi Kürşat Neşeli, büfesinin yıkılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Antakya’nın bunca sorunu varken, benim ekmek teknemi yıkmak için onlarca polis, zabıta, vinç, kaynak aracı, TEDAŞ ve yıkım ekibi geldi. Antakya’nın sorunlarını çözecekse diyeceğim yok,” dedi.

Neşeli, Antakya’nın depremle harap olduğunu ve şehirde çözülecek binlerce sorun varken, büfesinin yıkılmasına anlam veremediğini belirtti. Yıkım ekibinin savaş hazırlığı gibi geldiğini ifade eden Neşeli, “Gelen ekipler göreve değil sanki savaşa gelmiş idi. 5 zabıta arabası, 3 emniyet arabası, itfaiye arabası, kaynak arabası, vinçler ve TEDAŞ arabaları. Bunlar sadece benim ekmek teknem büfenin yıkılması için geldi. Devletimizin bunca araçla görevli memurlarla gelmesi devletimiz için savurganlık değil mi? Yazık,” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER