Salı, Eylül 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzBüyükşehir Belediyesi`nden Gülcihan`a Plaj

Büyükşehir Belediyesi`nden Gülcihan`a Plaj

Hatay’ın turizm alanında gelişmesi adına yeni projeler hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediyesi, denize kıyısı olan ilçelerde vatandaşların daha konforlu zaman geçirmelerini sağlayacak plaj alanlarını kazandırmaya devam ediyor.

İl genelinde kıyı estetiğini yükseltmek ve vatandaşların sahillerde hoş vakit geçirmeleri adına çalışma yapan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeridinde yaptığı düzenlemeler kapsamında Arsuz Gülcihan plajında başlatılan çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.
Hatay genelinde 6 farklı noktada yapılan çalışmalar kapsamında, plajlara duş-wc kabinleri yerleştirilerek şemsiye ile şezlong konuldu ve peyzaj çalışması yapılarak plajların yeşil alanları düzenlendi.
Hatay’a kazandırılan 6 yeni plajla ilgili Başkan Mehmet Öntürk bu plajlardan herhangi bir gelir beklemediklerine vurgu yaparak bu düzenlemelerin geçici ve hızlı çözümler olduğunu ilerleyen zamanlarda sahil bölgelerinde geniş ve kalıcı düzenlemeler yaparak daha da güzel hale getireceklerini ifade etti.

Yetkililer kıyı şeridinde vatandaşların daha konforlu ve güvenli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılan düzenlemelerin devam edeceğini aktardı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER