Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayçalışıyoruz ve her şey yolunda

çalışıyoruz ve her şey yolunda

Hatayspor Teknik direktörü Özhan Pulat,Erzrum’un çok iyi b.ir kamp yeri olduğunu kaydederek :”“Bizim için buranın özel bir yeri var. Sezon bitince hemen burayı organize ettik 20 gündür de buradayız. Zaman zaman alışılmışın dışında yağmur olsa da yine de İzmir, İstanbul ve Mersin gibi şehirlerin hava sıcaklığını göze aldığımızda bizim için keyifli bir hale geldi. Şu anda 2. etap çalışmalarını yapıyoruz ve her şey yolunda.” dedi.
TRT’ye konuşan Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat,Oyunu bir üst seviyeye taşıyacak bir takım kurmanın peşinde olduklarının altını çizdi
Yeni sezon için farklı bir oyun sergilemeyi arzuladıklarını anlatan Pulat, şunları kaydetti:
Önemli bir oyuncumuz olan Dele-Bashiru’yu kaybettik. Lazio’ya transfer oldu ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kulübümüze çok büyük fedakarlıklar yaptı. Maddi olarak kazancı oldu. Lazio’daki kariyerinde başarılar diliyorum. Onun yerini hemen doldurmak kolay değil ama biz oyuncu gücünden ziyade bu sezon oyun gücümüzle var olmak istiyoruz. Geldiğimizde takımın geometrisini değiştirmeye yönelik hamleler yaptık. Daha kompakt 25 metrede oyunu oynayan, top rakipteyken iyi oynayıp hücum ettik. Şimdi ise genelde top bizdeyken nasıl oynamamız gerektiği konusunda oyuncuları ikna ettik. Antrenman ve hazırlık maçlarında eksik kadroyla olmamıza rağmen bunu bize gösteriyorlar. En büyük transferimizi kadromuzu koruyarak yaptık. Hatayspor kötü bir takım değildi ama geçen sene yaşadıklarımız Hatayspor’u son haftalarda ligde tutunmaya itti. Bu sene birbirini tanıyan ve doğru takviyelerle oyunu bir üst seviyeye taşıyacak bir takım kurmanın peşindeyiz.”

4 KİŞİ ALACAĞIZ-

Hatayspor Teknik patronu Pulat, 4 transfer yapmayı planladıklarını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Orta sahaya biri yerli biri yabancı iki takviye yapmayı düşünüyoruz. Bir kenar, bir de stoper alacağız. Benim mantalitemde şu var, 30 kişilik fazla rekabet duygusuyla kaotik bir ortam oluşturmaktansa oynayanın, girenin çıkanın rekabet içinde olduğu bir kadro yapısı benim için daha mantıklı geliyor. Şimdi bu 4 oyuncuyu da aldığımızda lige hazır halde inşallah başlayacağız.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER