Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiCeren Özdemir'in Katilinden Şok İfade: "Çıkınca Yine Öldürürüm, Beni Çıkarmayın!"

Ceren Özdemir’in Katilinden Şok İfade: “Çıkınca Yine Öldürürüm, Beni Çıkarmayın!”

Ordu‘da balerin Ceren Özdemir‘i evinin önünde bıçaklayarak öldüren azılı katil zanlısı Özgür Arduç, Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu‘ndan, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada şok ifadeler kaydetti. Akli dengesinin yerinde olmadığını beyan eden zanlı “Beni çıkarmayın, ben çıkınca yine öldürürüm, beni tedavi ettirin” szölerine yer verdi.

Ceren Özdemir’in Katilinden Şok İfade: “Çıkınca Yine Öldürürüm, Beni Çıkarmayın!”

Arduç’un duruşması 20 Ocak 2020’ye ertelendi.

Ordu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, Aile ve Çalışma Bakanlığı, müdahil 3 avukatla katılırken, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer ve Ceren Özdemir’in annesi Gülfer, babası Yılmaz ve ablası Gizem Özdemir de duruşmada hazır bulundu.

Duruşma yoklama alınmasıyla başladı, dava dosyası kapsamında 6 tanık ve avukatlar dinlendi. Hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen ve ceza indirimi uygulanmaması talep edilen katil zanlısı Özgür Arduç ise tutuklu bulunduğu cezaevinden, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Ceren Özdemir’in Ailesi Salonda Güçlükle Ayakta Durdu

Ayakta durmakta zorlanan Ceren’in annesi, eşinin desteği ile duruşma salonuna girdi. Duruşma salonunda bulunanlar aileyi görünce gözyaşlarını tutamadı. Özdemir ailesinin yanında olmak için duruşma salonunda olanlar arasında Ordu Baro Başkanı olmak üzere çok sayıda şehrin baro başkanları da bulunuyor.

Cinayeti Neden İşledin?

Hakim, Arduç’a ilk olarak cinayeti neden işlediğini sordu. Akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden Arduç, çocuk yetiştirme yurdunda kaldığını ve yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle insanlara karşı canice şeyler düşündüğünü söyledi.

Ceren Özdemir’i Tanıyor Musun?

Hakimin ‘Ceren Özdemir’i tanıyor musun?’ sorusuna Arduç, Özdemir’i tanımadığını, o akşam denk geldiğini ve peşine takılarak ıssız bir yerde öldürmek istediğini söyledi.

2 Kez Tecavüze Uğradım

Arduç, “Yıllar önce çocuk yuvasından kaçtım. 2 kez tecavüze uğradım. Artık insanlara her türlü kötülüğü yapacağıma karar verdim. Tecavüze uğradığımı kimseyle paylaşmadım. Ben bundan sonra yaşasam ne olacak, ölsem ne olacak. ‘Önüme kim gelirse öldüreceğim’ dedim. Akli dengem yok. Ceren’den önce başkasını takip ettim ama öldüremedim. Ceren ansızın karşıma çıktı. Apartmana girdi, ‘Metin’ diye birini sorup, 2 kez bıçakladım ve kaçtım. Dışarıda kendime laf geçiremiyorum. 6 yaşında çocuğu da öldürecektim, öldüremedim. Karşıma kim çıkarsa öldürmek istedim. O çıktı. Polise verdiğim ifademi kabul ediyorum. Olaydan sonra biri geldi beni yakalattı. Polisleri de öldürecektim. İntihara kalkıştım. Beni çıkarmayın, ben çıkınca yine öldürürüm, beni tedavi ettirin” sözlerini kaydetti.

Pişman Değilim ama Vicdanım Sızlıyor

Çift kişiliğe sahip olduğunu ve bunun nedeninin de insanlara karşı olan kıskançlıktan geldiğini belirten Arduç, “Öldürme arzusu benim elimde değil. Pişman değilim ama vicdanım sızlıyor. Kendimi öldürmemek için gece yatarken bıçağı saklıyordum” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER