Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP Gençliği Çiftçiyle Zeytin Hasadı Yaptı…

CHP Gençliği Çiftçiyle Zeytin Hasadı Yaptı…

 
CHP Hatay İl Gençlik Kolları yönetimi Altınözü ilçesinde zeytin hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. CHP’li gençler hasat yapan çiftçilerle birlikte zeytin toplamaya yardımcı oldular.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Gençlik Kolları yönetiminin siyaseti her alana yaymak, aynı zamanda toplumun her kesiminin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. CHP il Gençlik Kolları yönetimi, bu kez Hatay Altınözü’nde İlçe Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte şu günlerde hasadına başlanan zeytin toplayan çiftçilerle bir araya geldiler.

CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği olarak emeğin ve alın terinin olduğu her yerde olmaya devam ettiklerini belirterek “Üreticilerimiz ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle tarihinin en kötü dönemini yaşıyorlar halkımızın alım gücü azaldığı müddetçe en çok etkilenen yine üreticilerimiz oluyor. Bizler bu sıkıntılı süreçte daima üreticilerimizin yanında halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Altınözü ilçesinde zeytin toplayan çiftçilerle birlikte hem zeytin hasadı yapan hem de sohbet ederek sorunlarını dinleyen CHP gençliği, özellikle zeytin üreticilerinin sıkıntılarla ilgili notlarını aldılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER